Vacatures Contact

VACATURE WIJKBEHEERDER

20-24 uur

Woningstichting Vecht en Omstreken verhuurt woningen aan mensen met een bescheiden inkomen. Met een hechte club gedreven collega’s zetten we ons in voor goede, duurzame en betaalbare woningen in verschillende dorpen binnen de gemeente Stichtse Vecht en de gemeente Wijdemeren. We zoeken samen met onze partners voortdurend naar manieren om ervoor te zorgen dat onze huurders zich thuis voelen in het dorp. Dat doen we vanuit de kernwaarden: verbindend, betrokken, sterk.

We zoeken een proactieve Wijkbeheerder om nog meer zichtbaar in de dorpen aanwezig te zijn en persoonlijk contact te hebben met onze huurders.

Wat verwachten we van je in deze functie?

Je gaat een bijdrage leveren aan het schoon, heel en veilig houden van onze wooncomplexen. De functie van Wijkbeheerder is nieuw binnen onze organisatie en maakt deel uit van het team Wonen. De Wijkbeheerder is een belangrijke schakel tussen binnen en buiten en werkt direct samen met onze woonconsulenten. Door het onderhouden van contact met de bewoners zorgen we samen voor een goede uitstraling van de wooncomplexen en de directe woonomgeving. Dat bevordert de onderlinge contacten en de leefbaarheid.

Wat ga je doen in deze functie?

Als Wijkbeheerder bevorder je een positief leefklimaat door onder meer:

 • Kleine reparaties te verrichten (zoals lampen vervangen, deurdrangers stellen) in algemene ruimten van woongebouwen en waar nodig incidenteel schoonmaakwerkzaamheden.
 • Het controleren van brandkluizen, collectieve gas-, water- en elektrameters en het jaarlijks opnemen en doorgeven van meterstanden van collectieve meters.
 • Toezicht houden op naleving van regels uit het huurcontract (zoals tuinonderhoud) en dit te handhaven door proactief met bewoners in gesprek te gaan.
 • Toezicht houden op gemeenschappelijke ruimten en tuinen in en om het bezit van Vecht en Omstreken. Ongewenste situaties oplossen in samenwerking met bewoners, collega’s of partners.
 • Uitvoeren van periodieke controles en testen op legionellapreventie en brandveiligheid.
 • Signaleren en melden van calamiteiten, onderhuur en andere ongewenste situaties.
 • Controleren van schoonmaakwerkzaamheden en groenonderhoud.
 • Inspectierondes houden in de wooncomplexen van Vecht en Omstreken.
 • Storingen aan technische installaties en onderhoudsgebreken aan woningen/woongebouwen signaleren.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je bent klant- en resultaatgericht, omgevingsbewust en je communiceert makkelijk. Je signaleert knelpunten en je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je schakelt snel en houdt van variatie in je werk. Daarnaast beschik je over MBO werk- en denkniveau, technische kennis en mensenkennis. Een gezonde dosis humor wordt zeker op prijs gesteld. Ook ben je in het bezit van rijbewijs B/E.

Dit mag je van ons verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans in werk en privé.
 • Ruim opleidingsbudget voor (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Een team waar we het echt samen doen, doelgericht werken en maatschappelijk meerwaarde creëren.

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij je in dit profiel? Wil je graag deel uitmaken van ons team en samen met ons werken aan de uitdagingen waar wij voor staan. Waarbij er ook zeker ruimte is voor jouw eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Reageer dan op deze vacature! Meer informatie lees je op www.vechtenomstreken.nl. Neem contact op met Sjoerd van der Es, 0346 25 94 90 voor meer informatie. Of stuur meteen jouw sollicitatie naar werkenbij@vechtenomstreken.nl.