Betaalwijze

Als u een woning huurt, bent u de woningbouwvereniging elke maand huur verschuldigd. Het volledige huurbedrag dient u iedere maand op tijd te betalen. Dit gaat bij voorkeur per automatische incasso, omdat wij dan alles voor u regelen. Door op tijd te betalen voorkomt u dat u wettelijke rente verschuldigd bent.

 • 1

  Automatische incasso

  Dit is erg makkelijk. U regelt dit eenmalig en wij zorgen voortaan voor een juiste en tijdige afschrijving. Wijzigingen in de huurprijs worden direct doorgevoerd. U hoeft hiervoor niets te doen. 

 • 2

  Overschrijving per bank

  Via internetbankieren kunt u een maandelijkse opdracht (periodieke betaling) instellen of iedere maand handmatig overmaken. Het rekeningnummer van Vecht en Omstreken is NL94RABO0310.6970.26

  Verzorgt u zelf de maandelijkse huurbetaling per overschrijving? Houd dan rekening met wijzigingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse huurverhoging. Zo voorkomt u dat het verkeerde bedrag wordt overgemaakt.

 • 3

  Pinbetaling aan de balie

  Wij geven geen acceptgiro's uit en een contante betaling kunnen we niet voor u verwerken. Wel is het mogelijk een pinbetaling bij ons aan de balie te doen. Let dan op onze openingstijden.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden