Vacatures Contact

Dakgotenservice

U bent zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van de dakgoten. Dit valt onder het huurdersonderhoud: onderhoud dat een huurder zelf aan zijn woning hoort uit te voeren. U ontving hierover informatie bij het tekenen van uw huurcontract.

Dakgotenservice

Met deze service worden uw dakgoten één keer per jaar gereinigd, indien mogelijk zowel aan de voor- als achterzijde van uw woning. Uw dakgoten worden gereinigd door de firma Klarenbeek. Zij komen in het najaar, als de meeste bladeren zijn gevallen. Uw dakgoten kunnen alleen schoongemaakt worden als dat arbotechnisch verantwoord is. Als firma Klarenbeek gemakkelijk bij de dakgoot kan komen en het weer het toelaat. Heeft u een carport of uitbouw? Dan kunnen de dakgoten niet gereinigd worden. Heeft u geen achterom? Dan worden de dakgoten aan de achterzijde van uw woning niet gereinigd. 

Door regelmatig de dakgoten te reinigen, voorkomt u verstopping van uw dakgoot en de afvoer van de regenpijp, wat leidt tot minder lekkages en overlast. Met deze service worden uw dakgoten één keer per jaar gereinigd. Heeft u lekkage aan de dakgoot of wilt u deze extra gereinigd laten worden? Dan valt dat niet onder deze service. Wel kunt u hiervoor contact opnemen met Klarenbeek.

De dakgotenservice kost € 1,50 per maand incl. btw. U gaat deze service aan voor minimaal één jaar. U betaalt de kosten tegelijk met uw huur.

Aanmelden

U kunt zich maandelijks aanmelden voor de dakgotenservice. Deze gaat dan in per de eerste van de eerstvolgende maand. U dient gedurende minimaal één jaar deel te nemen aan deze service. 

* Nieuwe huurders vanaf januari 2020 nemen automatisch deel aan de dakgotenservice.

Duplex, HAT of kilgoot 

Alleen bij duplexwoningen, HAT-eenheden (huisvesting voor alleenstaanden en tweepersoonshuishoudens) of woningen met een kilgoot voeren wij het onderhoud aan de goot uit, omdat er voor deze woningen geen verantwoordelijke huurder aan te wijzen is.

Aanmeldformulier dakgotenreiniging