Vacatures Contact

Planmatig onderhoud

Wij onderhouden de buitenzijde van uw woning. Bijvoorbeeld het schilderwerk van kozijnen en deuren, het vervangen van dakbedekking en het schoonmaken van gevels. Ook het onderhoud van installaties in de woning en het gebouw, zoals cv-ketels en liften worden door ons uitgevoerd. De kosten van planmatig onderhoud zijn volledig voor rekening van de verhuurder.

Wanneer wij planmatig onderhoud laten uitvoeren, wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht door ons of door de uitvoerende onderhoudspartner. U ontvangt informatie over aanvang van de werkzaamheden, wat we van u verwachten en wie uw contactpersoon bij de onderhoudspartner is voor het betreffende project.

Onze onderhoudspartners

We werken samen met Van Wijk Vastgoedonderhoud. Op de website van Van Wijk vindt u informatie over lopende projecten (selecteer Vecht en Omstreken).  Heeft u vragen over een lopend project? Neem dan contact op met Van Wijk.

In Kockengen voert schildersbedrijf Van der Laan het schilderwerk voor ons uit volgens deze planning. Kijk voor meer informatie op www.meesterschilders.nl

Heeft u algemene vragen over planmatig onderhoud aan uw woning? Neem dan contact op met Vecht en Omstreken.