Vacatures Contact

Coronamaatregelen

We vinden het erg belangrijk om huurders, bezoekers en medewerkers goed te beschermen tegen het risico op verspreiding van het coronavirus. Daarom houden wij ons aan de maatregelen, ook al betekent dit een beperking van onze dienstverlening.

Onze kantoren zijn alleen op afspraak te bezoeken. Het is daardoor erg druk aan de telefoon. We vragen u om voor minder dringende zaken ons een e-mail te sturen: infovechtenomstrekennl. Of om het antwoord op uw vraag te zoeken op onze website. 

Heeft u geldproblemen door de coronacrisis?

Heeft u (tijdelijk) minder inkomen door de coronamaatregelen? Blijf er vooral niet mee zitten als u zich zorgen maakt of u de huur wel kunt betalen of al betalingsproblemen heeft. Neem gelijk contact met ons op! Dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

Het Nibud heeft een online krant uitgebracht voor mensen die door de coronamaatregelen minder inkomen hebben. Download hier de Geldkrant-special 'Minder inkomen' van het Nibud.

Tijdelijk geen huisuitzettingen

We hebben afgesproken nu geen huisuitzettingen te doen. Meer over deze landelijke afspraak op Rijksoverheid.nl.

Andere vragen

Mist u nog informatie? Laat het ons weten via e-mail infovechtenomstrekennl

 

Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer op de vertrouwde wijze van dienst te kunnen zijn. We wensen u sterkte in deze lastige tijden.