Vacatures Contact

Organisatie

Goed wonen is voor Vecht en Omstreken meer dan een goede woning voor mensen met een klein inkomen. Wij zoeken met onze partners voortdurend naar oplossingen om prettig wonen mogelijk te maken. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: samen, begripvol, oplossingsgericht en duurzaam.

Samen - We zijn niet de enige partij die zich inzet voor het wonen in wijken en buurten. Daarom trekken we graag zoveel mogelijk op met partners en bondgenoten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. We doen het samen.

Begripvol - Goed wonen is maatwerk. We kennen onze huurders en voelen ons betrokken bij hen. We begrijpen de wensen en verwachtingen.

Oplossingsgericht - Om ons doel te bereiken zijn we open en benaderbaar. We gaan in gesprek met mensen die een mening, een idee of een plan hebben om samen te komen tot de beste aanpak.

Duurzaam - We richten ons op de toekomst. We streven naar een energiezuinig woningbezit, een duurzame, wendbare organisatie en goed wonen voor de lange termijn.

Ons werkgebied bestaat uit de volgende kernen binnen de gemeente Stichtse Vecht: Breukelen, Nieuwer Ter Aa, Loenersloot, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Nigtevecht, Vreeland en Kockengen. In de gemeente Wijdemeren hebben we woningen in Oud en Nieuw Loosdrecht. We bezitten circa 2.850 sociale huurwoningen. Daarnaast verhuren we woon- en zorgcomplex De Driestroom (met onder meer Woonzorgcentrum De Aa), woonboerderij De Poel, woonzorgcentrum Overdorp, gezinsvervangend tehuis Waterlelie, garages en standplaatsen voor woonwagens.