Dienstverlening Vecht en Omstreken ivm coronavirus

Publicatiedatum: 03-08-2020

​​​​​​​We vinden het erg belangrijk om huurders, bezoekers en medewerkers goed te beschermen tegen het risico op verspreiding van het coronavirus. Daarom hebben ook wij maatregelen genomen om verspreiding zo veel mogelijk te voorkomen.

Wat betekent dit voor u?
We proberen ons dagelijks werk zoveel mogelijk door te laten gaan om u van dienst te kunnen zijn. We nemen de volgende maatregelen die merkbaar voor u kunnen zijn:

  • Onze kantoren in Breukelen en Loosdrecht zijn gesloten.
  • Telefonisch zijn wij voor spoedzaken bereikbaar op telefoonnummer (0346) 25 94 90 (werkdagen 8.30 - 15.30 uur).
  • Voor overige vragen stuurt u een e-mail naar infovechtenomstrekennl.

En verder

  • Onze aannemer komt gewoon nog bij u thuis voor reparatieverzoeken. 

Voorafgaand aan de uitvoering van de reparatie, wordt u door de aannemer gebeld of u ziekteverschijnselen heeft die overeenkomen met het coronavirus. De afspraak wordt dan eventueel verschoven. Waar sprake is van oudere, zwakke mensen en/of niet urgente reparatieverzoeken wordt de reparatie uitgesteld.

  • Bewonersbijeenkomsten met grotere groepen worden uitgesteld.
  • In plaats van groepsbezichtigingen van een vrijgekomen woning, worden er één-op-één-bezichtigingen gehouden. We vragen u van tevoren of u griepverschijnselen heeft.
  • Voorlopig gaan wij niet op huisbezoek bij bewoners met griepverschijnselen (hoesten, verkouden en/of koorts) en kwetsbare bewoners (ouderen en mensen met verminderde weerstand). Indien mogelijk proberen we u via de telefoon of e-mail te helpen.
  • Bij huisbezoeken vragen we u of dit kan wachten. Zo ja, dan plannen we de afspraak op een later moment in. Als dit niet kan wachten, dan maken we een afspraak indien u geen griepverschijnselen heeft en niet binnen de kwetsbare doelgroep valt.
  • Komt er binnenkort een medewerker van ons bij u op huisbezoek? Neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op, als wij nog niet weten dat u griepverschijnselen heeft en/of binnen de kwetsbare doelgroep valt.

Houd onze website in de gaten

Wij houden de laatste berichtgeving vanuit het RIVM en Rijksoverheid nauw in de gaten en passen onze werkwijze hierop aan. Houd daarom onze website in de gaten voor het laatste nieuws vanuit Vecht en Omstreken.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

Meer over dit onderwerp

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden