Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Wijziging aanpak plaatsen zonnepanelen

Leestijd: 1 min

Vecht en Omstreken investeert in de duurzaamheid van haar woningen. Het opwekken van energie via zonnepanelen op het dak is daarvan een voorbeeld. Veel huurders reageerden enthousiast op ons aanbod om zonnepanelen te plaatsen op geschikte daken. Door de grote hoeveelheid aanvragen hebben we nu, half maart, de doelstelling voor 2019 al gehaald! Dit betekent dat we geen individuele aanvragen meer kunnen honoreren.

Dit betekent natuurlijk niet dat Vecht en Omstreken stopt met het plaatsen van zonnepanelen. Om het plaatsen ervan op onze woningen overzichtelijk en betaalbaar te houden, gaan we dit projectmatig aanpakken. We selecteren vooraf woningen die geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en combineren dit waar mogelijk met het aanbrengen van dakisolatie, zodat de investering optimaal resultaat oplevert. Vecht en Omstreken zal vervolgens de huurders per huizenblok of complex actief benaderen.

De komende maanden zullen op de woningen waarvoor de aanvraag al is goedgekeurd de panelen nog worden geplaatst maar, zoals hierboven aangegeven, individuele aanvragen kunnen we  vanwege het grote succes dus niet meer honoreren.