Nieuwsbericht

Wie heb ik aan de lijn?

Publicatiedatum: 22-03-2022

Wie is die vriendelijke, behulpzame dame die u aan de telefoon krijgt als u ons algemene nummer belt? We stellen Judith graag aan u voor.

Zorgen voor mensen

Judith is één van onze nieuwste collega’s. “Ik kies er bewust voor bij een woningcorporatie te werken, omdat we zorgen voor mensen. We willen dat zij goed terechtkomen. Wonen is toch een eerste levensbehoefte. Ik vind het fijn om mensen te helpen en problemen op te lossen. En soms wil iemand gewoon even zijn verhaal kwijt. Het voelt goed om te helpen. Daar doe ik het voor.”

Geen grijze muis

“Mijn werk is veelzijdig. Elke dag is anders en elke dag leer ik nieuwe dingen. Ik heb topcollega’s, die elkaar altijd graag helpen. De organisatie staat open voor ambitie en ik zie voldoende mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. De corporatiewereld heeft misschien nog een saai imago als grijze muis. Maar dat klopt niet: ons team is juist jong en vernieuwend.”

Snel antwoord

Belt u het algemene nummer? Dan krijgt u vaak Judith aan de telefoon. “Ik ben gewend om vragen snel af te handelen. Dat kan niet altijd direct. Soms moet ik wel meerdere keren achter mijn collega’s aan bellen. Daar wennen ze vast wel aan.”

Judith is met haar vrolijke karakter en directe manier van communiceren een echte aanwinst voor ons team. Ze helpt onze huurders en woningzoekenden zo goed mogelijk op weg. En tegelijk houdt ze ons scherp.

Deel deze pagina