Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Welkom huurders in Kockengen!

Leestijd: 2 min

Wij gaan samen verder - Woningstichting Kockengen en Woningstichting Vecht en Omstreken fuseerden per 1 januari 2021. Daardoor staan wij sterker en kunnen we ook kwalitatief groeien als organisatie. Wij zetten de dienstverlening voort zoals de huurders in Kockengen, Breukelen, Loosdrecht, Loenen, Loenersloot, Nigtevecht, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aa en Vreeland van ons gewend zijn. We gaan samen verder onder de naam Woningstichting Vecht en Omstreken.

Waarom fuseren

Wij zetten ons in om voldoende betaalbare huurwoningen te bieden voor onze huurders. Dat doen wij onder druk van toenemende lasten vanwege wijzigende wet- en regelgeving. Om te kunnen blijven bestaan, zoeken we de samenwerking op met andere corporaties. Beide woningstichtingen passen goed bij elkaar qua doelstellingen en bedrijfsvoering. De focus van beide organisaties ligt op betaalbaar wonen in de dorpskernen. Een fusie brengt daarom een win-winsituatie.

Het fusieproces

We hebben deze fusie gedurende een lange periode voorbereid. Alle betrokken partijen, zoals beide huurdersbelangenorganisaties, gemeenten en het ministerie zijn akkoord gegaan met de fusie. We kijken uit naar een goede samenwerking met alle nieuwe huurders en belanghebbenden.

Wij heten onze huurders in Kockengen welkom!

#Samen #Begripvol #Oplossingsgericht #Duurzaam

Op de foto de symbolische sleuteloverdracht van bestuur en raad van toezicht  van Woningstichting Kockengen aan Woningstichting Vecht en Omstreken.