Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

We hebben een nieuwe directeur-bestuurder

Leestijd: 2 min

De raad van commissarissen van de Woningbouwvereniging Vecht en Omstreken heeft per 1 september 2018 Mark Drost benoemd tot haar nieuwe directeur-bestuurder. Bert van Rossum neemt per 1 september na 33 jaar afscheid.

Mark Drost is vanaf 1 september 2018 onze directeur-bestuurder

Mark is bekend met de corporatiesector en heeft de nodige ervaring als leidinggevende bij maatschappelijke organisaties. Een rode draad in de werkwijze van Mark is de focus op het eindresultaat voor de huurder en de samenwerking met partners en belanghebbenden. Mark woont met zijn vrouw en zoontje in Utrecht. Hij is geboren in Hazerswoude, een dorp in het groene hart. Mark houdt van fietsen en trekt er vaak op de fiets op uit met vrienden. Stichtse vecht, Wijde Meren en de omgeving kent hij dan ook.

Betaalbaar en duurzaam wonen met lokale betrokkenheid

De komende maanden gaat Mark kennismaken met zijn nieuwe collega’s, huurders, gemeenten, partnerbedrijven en relaties. Mark heeft zin in zijn nieuwe functie bij Vecht en omstreken: “De komende periode ga ik in gesprek met alle betrokkenen om de uitdagingen van Vecht en Omstreken verder scherp te krijgen. Hierin is het voor mij belangrijk dat we de missie, gericht op voldoende duurzame en betaalbare woningen, met elkaar en voor elkaar weten te realiseren. Waarbij we als organisatie onze lokale betrokkenheid koesteren en oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen en werkwijzen”.

Met Mark heeft de woningbouwvereniging een nieuwe voorman, die met onze medewerkers, netwerkpartners én huurders aan de slag gaat met het realiseren van de missie en het ondernemingsplan.