Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Verwoestende brand in Loenen

Leestijd: 1 min

Op dinsdagmiddag 23 juni woedde er een uitslaande brand in een woning aan de Koningin Wilhelminaweg in Loenen. De woning is volledig uitgebrand. Na het blussen van de brand werd in de woning een slachtoffer gevonden.

Opvang bewoners

Twee naastgelegen woningen hebben ook schade opgelopen en zijn ontruimd. Het is nog niet bekend wanneer de bewoners weer naar huis kunnen. De woningen worden bouwtechnisch gekeurd en de bewoners mogen pas terugkeren als het 100% veilig is. Wij houden direct contact met hen en indien nodig zorgen wij voor vervangende huisvesting.

Oorzaak brand

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Politie en brandweer doen op dit moment onderzoek om vast te stellen wat er is gebeurd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld.

Heeft u schade aan uw woning als gevolg van de brand?

Neem contact op met de verzekeringsmaatschappij bij wie u een inboedelverzekering heeft afgesloten. Indien u schade heeft aan de woning kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken dan met u hoe het herstel van de woning wordt aangepakt. Kijk ook op: https://www.vechtenomstreken.nl/schade

Lees ook bij onze woontips hoe u brand in uw woning kunt voorkomen