Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Susanne Optekamp, onze verhuurconsulent

Leestijd: 2 min

Maak kennis met één van onze verhuurmakelaars. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Of zegt u uw huurwoning bij ons op? Grote kans dat u geholpen wordt door Susanne.

“Ik ga altijd uit van wat wel kan”

Oplossingsgericht

Susanne zet zich altijd in voor de huurder. “Ik vind het belangrijk mijn uiterste best te doen om voor elkaar te krijgen wat nodig is. Klantgerichtheid is daarbij het uitgangspunt. En ik denk graag mee.” Susanne kan goed luisteren en is oprecht geïnteresseerd in het verhaal van de huurder. Daarbij gaat zij altijd eerst uit van wat wel kan. “Natuurlijk kunnen we niet altijd voldoen aan alle wensen, maar ook dan is er een duidelijk antwoord met uitleg.”

“Vecht en Omstreken voelt als thuiskomen”

Sterk team

“Vanuit mijn interesse in wonen en mijn affiniteit met mensen helpen, kwam ik als sollicitant terecht bij Vecht en Omstreken. Al tijdens het gesprek voelde het als thuiskomen. Vanwege de persoonlijke interesse en de klik met mijn (aanstaande) collega’s. Ik voelde me erg welkom. En dat gevoel is altijd gebleven. We doen allemaal een ander ding, maar toch zijn we één team binnen Vecht en Omstreken. We werken samen aan hetzelfde doel. Ik krijg voldoende eigen verantwoordelijkheden en de benodigde steun om mijn werkzaamheden uit te voeren. Daarbij is er ook genoeg ruimte voor flexibiliteit.”

“We willen zo goed mogelijk helpen”

Flexibele organisatie

En die flexibiliteit is onder de huidige omstandigheden heel belangrijk. “Veel mensen maken zich zorgen over de coronacrisis of de huurverhoging. Net als altijd willen we de vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ondanks de onzekere situatie en beperkende maatregelen. We bieden waar het kan maatwerk per situatie. Ik vind dat we het gezien de omstandigheden best goed doen samen. Zowel mijn collega’s als onze klanten.”

Susanne maakt deel uit van ons team sinds 2005. We zijn blij met haar enthousiasme en vriendelijkheid. Zij staat symbool voor onze kernwaarden: samen, begripvol en oplossingsgericht. Samen staan wij voor u klaar. Onder alle omstandigheden.