Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Susanne, onze verhuurconsulente

Leestijd: 2 min

Maak kennis met onze nieuwste verhuurconsulente Susanne. Zij kwam in dienst tijdens de lockdown, toen het contact met huurders en collega’s vooral online was. Desondanks voelde zij zich gelukkig snel thuis bij Vecht en Omstreken.

“Mensen helpen geeft mij voldoening”

Warm welkom

Susanne voelde zich vanaf haar eerste dag welkom. “De sfeer is fijn, mijn collega’s zijn betrokken en behulpzaam. Ik krijg het vertrouwen om zelf dingen op te pakken in mijn werk. Ik leer elke dag bij en ook voor  bijvoorbeeld het volgen van cursussen is er voldoende ruimte.”

Persoonlijk contact

Vanaf 1 april 2021 is Susanne in vaste dienst als verhuurconsulente. “Nu heb ik ook wat meer offline contact met onze (kandidaat)huurders, bijvoorbeeld bij het bezichtigen van een woning. Het geeft me voldoening om mensen te kunnen helpen aan een fijn huis. Dat vind ik het mooie aan de corporatiesector – we dragen echt iets bij. Mensen staan hier op de eerste plaats. En omdat Vecht en Omstreken relatief klein is, kennen we de meeste huurders persoonlijk.”

Samen verbeteren

Naast de standaard werkzaamheden rondom het verhuren van woningen is er ook ruimte voor deelname aan projecten. “Het tuinenproject bijvoorbeeld, waarin we onze huurders stimuleren hun tuin op te knappen. Dat laat mooie resultaten zien. Wij waarderen het als huurders hun woonomgeving netjes houden. Want goed wonen doen we samen.”

Susanne is een waardevolle toevoeging voor ons team. Met haar vriendelijke en open houding geeft ze iedere huurder en collega de aandacht die hij of zij verdient. Zij geeft invulling aan onze kernwaarden: samen, begripvol, oplossingsgericht, duurzaam.