Nieuwsbericht

Stem verstandig, kies voor wonen!

Publicatiedatum: 06-03-2022

Om aandacht te vragen voor de woningnood is Vecht en Omstreken samen met andere woningcorporaties in de regio van start gegaan met de campagne #kiesvoorwonen. Hiermee roepen we kiezers op om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart te kiezen voor een partij waar wonen hoog op de agenda staat.

#kiesvoorwonen in Wijdemeren

In de gemeente Wijdemeren werken we samen aan de campagne #kiesvoorwonen met alle corporaties uit de Gooistreek. De woningnood in deze regio geven we letterlijk een gezicht. In een serie portretten doen inwoners uit de doeken wat voor impact de wooncrisis heeft op hun leefsituatie. De serie portretten wordt in de periode voorafgaand aan de verkiezingen tentoongesteld op diverse buitenlocaties in de regio en op gooisecorporaties.nl.

#kiesvoorwonen in Stichtse Vecht

In de gemeente Stichtse Vecht werken we samen met woningcorporatie Portaal en met de huurdersbelangenorganisaties (ga naar de website van onze HBO). In de VAR plaatsen we een beknopt overzicht over het onderwerp wonen. Dit overzicht is samengesteld op basis van de beschikbare verkiezingsprogramma’s. Die programma’s zijn vertaald naar een overzicht met quotes van de politieke partijen en vervolgens overzichtelijk weergegeven in een overzicht met daarin de voor ons belangrijkste thema’s. Wij zijn daarin niet uitputtend. Wilt u weten hoe een bepaalde partij zijn standpunten weergeeft? Dan vindt u het volledige verkiezingsprogramma van de betreffende partij hier: 

VVD

Lokaal Liberaal

GroenLinks

CDA

Streekbelangen

PvdA

ChristenUnie/SGP

Samen Stichtse Vecht

PVV

Vechtse Verbond

SP

D66

Deel deze pagina