Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Stefan van Merkerk, onze medewerker Vastgoed

Leestijd: 2 min

Maak kennis met onze jongste collega. We zijn blij dat Stefan na zijn afstudeeropdracht heeft besloten bij ons in dienst te komen. Hij brengt een dosis enthousiasme, frisse energie en vernieuwing mee voor de organisatie.

“Ik krijg hier de kans mezelf verder te ontwikkelen”

Assetmanagement

Stefan deed onderzoek naar assetmanagement en duurzaamheid binnen Vecht en Omstreken. Een nieuwe manier van naar ons vastgoed kijken. “Simpel uitgelegd komt het erop neer dat ik heb onderzocht hoe de organisatie haar woningen zo goed mogelijk kan beheren en tegelijk de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid kan behalen.” Stefan studeerde in 2019 af en koos uit meerdere aanbiedingen voor een baan bij Vecht en Omstreken.

“Kennis en input ophalen levert meerwaarde”

Samenwerken met ketenpartners

De afgelopen periode heeft Stefan zich onder andere bezig gehouden met onze ketenpartners. Hij geeft daarbij invulling aan het regisserend opdrachtgeverschap, waarmee Vecht en Omstreken haar bedrijfsvoering wil verbeteren. “Dit betekent dat de aannemer meer verantwoordelijkheid krijgt binnen afgesproken kaders. Daardoor kunnen zij passende oplossingen bedenken vanuit hun expertise en hoeven wij dat als opdrachtgever niet meer zelf te doen. Dat biedt meer ruimte voor innovatie. En dat maakt het proces voor mij persoonlijk ook veel boeiender. Door met elkaar te praten en kennis uit te wisselen, begrijpen we elkaar beter en leidt de samenwerking tot een beter resultaat.”

“Ik werk graag resultaatgericht”

Organisatieontwikkeling

Stefan gaat de komende periode terug naar het onderwerp van zijn afstudeeropdracht. Hij gaat assetmanagement opzetten en introduceren binnen Vecht en Omstreken. Toegevoegde waarde is dat we daarmee sneller inzicht krijgen in de resultaten van ons beleid en makkelijker kunnen bijsturen. “Mijn passie ligt bij assetmanagement en daar kan ik nu meer mee gaan doen. Vanaf april 2020 ga ik de opleiding assetmanagement voor woningcorporaties volgen. Ik hoop de kennis direct te kunnen toepassen in mijn werk.”

Stefan brengt nieuw elan en nieuwe inzichten mee voor Vecht en Omstreken. Hij zorgt ervoor dat wij ons verder ontwikkelen tot een meer professionele en flexibele organisatie. We zijn trots hem aan boord te hebben!