Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Start werkzaamheden L-flats

Leestijd: 2 min

Vecht en Omstreken gaat vier L-flats aan de Schepersweg opknappen en verduurzamen. De flats worden daardoor energiezuiniger en blijven geschikt voor toekomstige generaties. Maandag 20 mei starten we met de werkzaamheden in de woningen van de eerste flat. Vóór deze datum vinden er al werkzaamheden buiten de woningen plaats.

 

Proefwoning Schepersweg 193

In april wordt een proefwoning uitgevoerd. We voeren de werkzaamheden in en aan de woning uit om een goed beeld te kunnen geven van wat wij straks in alle woningen gaan uitvoeren. Betreffende bewoners mogen dan alvast een kijkje nemen in de proefwoning.

Veiligheidsplan verkeersroute

In de directe omgeving van de L-flats bevinden zich scholen en een zwembad. Daardoor vindt er veel beweging plaats van kinderen en jonge gezinnen. Veiligheid in de bouw, maar ook in het verkeer is voor ons heel belangrijk. Wij houden hiermee rekening door met het bouwverkeer de drukste punten zoveel mogelijk te vermijden. In overleg met de gemeente Stichtse Vecht is daarom een verplichte bouwroute afgesproken. Het bouwverkeer zal worden omgeleid via de route, die de lijnbus ook rijdt. Deze route is ingericht voor ‘groot en zwaar’ verkeer.

Om bewoners te informeren over de voortgang van de werkzaamheden, sturen wij hen regelmatig een nieuwsbrief toe. Die stellen we op samen met de aannemer Van Wijnen.