Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Sjoerd van der Es, onze manager Wonen

Leestijd: 2 min

Maak kennis met onze manager Wonen. Sjoerd werkt nu ruim een jaar bij ons. Hij heeft al veel werk verzet en nog veel meer ambitie voor de toekomst.

“Nog heel veel te doen”

Organisatieontwikkeling

Sjoerd vindt het leuk om te werken bij Vecht en Omstreken, omdat het een kleine organisatie is met een nauwe verbinding tussen collega’s, maar ook met de huurders. Door samen te werken kunnen er snel dingen gerealiseerd worden. Vooral op het gebied van professionalisering van de organisatie is nog winst te behalen. Sjoerd is momenteel onder andere bezig met het ontwikkelen van beleid (samen met de HBO) en afspraken maken in het netwerk van samenwerkingspartners.

“Leuk om resultaten te boeken door samenwerken”

Teambuilding

Als manager Wonen bouwt Sjoerd aan een sterk team, waarin medewerkers gestimuleerd worden te blijven leren en zich verder te ontwikkelen. Ook buiten de organisatie werkt hij graag samen, bijvoorbeeld met de HBO (huurdersbelangenorganisatie). “De samenwerking met de HBO is vrij intensief, maar gelijkwaardig. Het is een mooie uitdaging om op deze manier de doelgroep bij onze organisatie te betrekken.”

“Meer maatwerk voor de huurder”

Beter voor de huurder

We willen de organisatie verbeteren voor medewerkers èn voor huurders. Het opzetten van een huurdersportaal is één van de projecten van Sjoerd. Huurders kunnen daar straks 24 uur per dag zelf hun zaken regelen. Dat geeft ons meer tijd voor huurders met vragen die meer aandacht en maatwerk vragen.

Sjoerd brengt veel ervaring mee vanuit andere organisaties. We zijn blij met zijn betrokkenheid, frisse blik en humor.