Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Projectovereenkomst Schepersweg getekend

Leestijd: 2 min

Met het ondertekenen van de overeenkomst voor energetische verbetering en esthetische renovatie van vier flats aan de Schepersweg in Breukelen hebben we het jaar mooi afgesloten. Vecht en Omstreken en Van Wijnen hebben vlak voor het einde van het jaar hiervoor de handtekeningen gezet.

Prettige ketensamenwerking

De afgelopen maanden is door het projectteam van Vecht en Omstreken en Van Wijnen in Utrecht hard gewerkt aan verschillende scenario's om uiteindelijk te komen tot een projectteamplan dat het beste resultaat oplevert voor zowel de huurders als Vecht en Omstreken. Dit project is het resultaat van de prettige ketensamenwerking tussen beide partijen die in 2018 is gestart. Na de Maltbyflat wordt dit het tweede project dat Vecht en Omstreken en Van Wijnen samen gaan aanpakken. Met de ervaring van de Maltbyflat zien we dat de ketensamenwerking zijn eerste vruchten begint op te leveren; de teams raken meer en meer op elkaar ingespeeld.

Voldoende draagvlak bij bewoners

Met veel trots kunnen wij vertellen, dat ook het draagvlak bij de bewoners de afgelopen week is behaald. Meer dan 70% van alle bewoners van de vier flats stemmen positief in met het uitvoeren van de werkzaamheden.

In het 2e kwartaal van 2019 zal Van Wijnen Utrecht starten met de werkzaamheden die halverwege 2020 worden opgeleverd.