Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Philip Zeelenberg, onze projectopzichter planmatig onderhoud

Leestijd: 2 min

Philip werkt al bijna twintig jaar met veel plezier bij Vecht en Omstreken. Vaak met een lach, maar ook serieus en begripvol als de situatie daar om vraagt.

“Geen dag is hetzelfde”

Planmatig onderhoud

Philip is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze huurwoningen. Dat gaat over de buitenkant van de woningen, zoals dak, gevel en kozijnen. En over de installaties, zoals centrale verwarming, mechanische ventilatie en liftonderhoud. Hij stelt voor meerdere jaren de planning voor het onderhoud vast en stelt bij waar nodig.

“Samen werken aan duurzaamheid”

Verduurzaming

De laatste jaren is er een verschuiving gaande waarbij het planmatig onderhoud meer in het teken staat van duurzaamheid. Bij elk project wordt beoordeeld of er mogelijkheden zijn voor verduurzaming van de woningen. Voor Philip is het een nieuwe manier van samenwerken met de onderhoudspartners, waarbij we meer samen optrekken om het beste resultaat neer te zetten.

“Klantcontact maakt het boeiend”

Techniek en sociaal combineren

Philip vindt het fijn om te werken in een kleine organisatie waarin hij verschillende disciplines kan combineren. Hij is naast onderhoud bijvoorbeeld ook betrokken bij nieuwbouwprojecten en klantcontact. De combinatie van techniek en sociaal geeft hem voldoening in zijn werk. Door een relatief klein werkgebied kent hij veel huurders persoonlijk. Toch wordt het werkgebied langzaam groter vanwege samenwerkingsverbanden en fusies. Ook daarin ziet Philip voordelen, bijvoorbeeld door het verder professionaliseren van de inspraak van huurders via de huurdersbelangenorganisatie.

Philip is een gewaardeerde collega met veel kennis van het woningbezit en sterk in het creatief en oplossingsgericht uitdagingen aanpakken. Hij is betrokken en klantgericht.