Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Nieuwe onderhoudspartners geselecteerd voor 2020

Leestijd: 2 min

Wij beheren en verhuren momenteel ongeveer 2.500 sociale huurwoningen. Ieder jaar hebben we te maken met zo’n 150 verhuizingen en 1.600 reparatieverzoeken. Het onderhoud naar aanleiding van een verhuizing of een reparatie hebben we uitbesteed aan onze onderhoudspartners. Vanwege het aflopen van bestaande contracten en een nieuwe manier van samenwerken hebben we onlangs (nieuwe) onderhoudspartners geselecteerd.

Keuze gemaakt samen met HBO

Tijdens het selectieproces werden wij ondersteund door de huurdersbelangenorganisatie (HBO). Voor het eerst konden zij zo hun betrokkenheid en invloed uitoefenen op ons beleid. Twee dames van de HBO bogen zich serieus over de vraag welke partijen het meest geschikt zijn. Daarbij bekeken zij het proces vanuit de huurder en stelden zij belangrijke vragen over wat de huurder daadwerkelijk thuis gaat merken van het contact met de onderhoudspartners. Voor ons een belangrijke invalshoek.

Wat gaat u hiervan merken

We kozen uiteindelijk twee onderhoudspartners om mee samen te werken als het gaat om onderhoud na een verhuizing of voor een reparatie. Vanaf januari 2020 heeft u voor dit type onderhoud aan uw woning contact met de volgende onderhoudspartners:

  • Coen Hagedoorn voor Breukelen en Nieuwer ter Aa
  • Intersell voor Loosdrecht (ongewijzigd), Loenen en de andere kernen

U ontvangt op een later tijdstip van ons hierover een brief met praktische informatie.

Uw tevredenheid is belangrijk

Met onze onderhoudspartners willen wij u de beste service bieden. We richten vanaf 2020 het klantcontact efficiënter in en verbeteren de kwaliteit van onderhoud. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw ervaringen zijn. U kunt ons helpen door het klanttevredenheidsonderzoek in te vullen, dat u krijgt na uitvoering van onderhoud in uw woning.