Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Nieuwe onderhoudsbedrijven in 2020

Leestijd: 2 min

Heeft u in 2020 een reparatieverzoek voor ons? Dan krijgt u te maken met onze nieuwe onderhoudsbedrijven.

Wat kunt u verwachten

Vanaf januari 2020 werken we samen met de onderhoudsbedrijven Coen Hagedoorn en Intersell. Zij voeren voor ons alle reparaties uit en zij verzorgen ook het onderhoud aan onze woningen bij nieuwe verhuringen.

  • Woont u in Breukelen of Nieuwer ter Aa? Dan wordt het reparatie- en mutatieonderhoud uitgevoerd door Coen Hagedoorn.
  • Woont u in Loosdrecht, Vreeland, Loenen, Loenersloot, Nigtevecht of Nieuwersluis? Dan wordt al het reparatie- en mutatieonderhoud uitgevoerd door Intersell.

Hoe meldt u een reparatieverzoek?

U belt het algemene nummer van Vecht en Omstreken (0346 25 94 90). U hoort een keuzemenu. Via dit menu wordt u doorverbonden met het juiste onderhoudsbedrijf. Met hen maakt u een afspraak voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Overgangsperiode

Om de overgang naar de nieuwe partners goed te laten verlopen, neemt Vecht en Omstreken van 23 december tot 6 januari voor reparatieverzoeken zelf de telefoon aan. Alle spoedeisende reparaties worden in deze periode gewoon uitgevoerd. De reparaties die niet direct actie behoeven, worden bij de nieuwe onderhoudsbedrijven ingepland na 6 januari.

Reparatieverzoek in 2020

U belt nog steeds het algemene nummer van Vecht en Omstreken (0346 25 94 90). Vanaf 6 januari wordt u direct doorverbonden met het juiste onderhoudsbedrijf. U bespreekt met hen het reparatieverzoek en maakt met hen direct een afspraak voor de uitvoering van de werkzaamheden.