Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Laura Reijmerink, onze woonconsulent

Leestijd: 2 min

Laura is een van de jongste collega’s bij Vecht en Omstreken en toch werkt zij al ruim twintig jaar voor ons. Als woonconsulent is zij het aanspreekpunt voor huurders en samenwerkingspartners. Een talent van Laura is dat zij onder alle omstandigheden rustig, geduldig en begripvol blijft.

“Als ik iets doe, wil ik het goed doen”

Afwisselende taken

“Het leukste aan mijn rol bij Vecht en Omstreken is de afwisseling in taken. Ik heb dagelijks veel verschillende contacten. Huurders komen met uiteenlopende vragen en verzoeken. Daarnaast houd ik me bezig met bijvoorbeeld incasso, overlast en andere onderwerpen.”

“Ik kan goed luisteren”

Begripvol

Laura wil huurders graag zo goed mogelijk helpen. Dat is niet altijd even makkelijk. “Wanneer we te maken krijgen met bijvoorbeeld overlast, is het iedere keer weer een uitdaging om tot de juiste oplossing te komen. Ik kan me inleven in het standpunt van de ene huurder en ik heb ook begrip voor de situatie van de andere huurder. Aan elk verhaal zitten minstens twee kanten. Ik ben daarom blij dat we samenwerken met buurtbemiddeling.”

“Vecht en Omstreken is weer volop in ontwikkeling”

Persoonlijke ontwikkeling

Laura vindt persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling in haar vakgebied belangrijk. “Ik doe graag extra projecten, zoals de jaarlijkse huurverhoging of het opzetten van een huurdersportaal. Daar leer ik van. Daarnaast biedt het huidige management voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Daar maak ik graag gebruik van.”

Laura is een fijne collega om mee samen te werken. Zij heeft oog voor verschillende belangen en is altijd oplossingsgericht. Zij zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer.