Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Jenny Enser, onze woonconsulente

Leestijd: 2 min

Huurt u een woning bij ons? Grote kans dat u wel eens een gesprek heeft gehad met onze woonconsulente Jenny. Zij is altijd vriendelijk en begripvol. Ze staat steeds klaar voor bewoners en collega’s.

“De corporatiewereld is altijd in beweging”

Contact

Sommige collega’s wonen om de hoek. Maar Jenny komt helemaal uit Rotterdam. Blijkbaar is het zo leuk om bij Vecht en Omstreken te werken dat ze die reistijd ervoor over heeft. “Ik vind het contact met mijn collega’s heel belangrijk. Dat geeft me energie. En ook het persoonlijk contact met huurders en samenwerkingspartners is fijn.”

Thuiswerken

Helaas is het kantoor van Vecht en Omstreken momenteel gesloten vanwege de lockdown. Ook Jenny werkt grotendeels vanuit huis. “Ik mis het contact met collega’s en bewoners. Nu we al bijna een jaar minder op kantoor kunnen werken is mijn sociale contact beperkt. De coronacrisis duurt lang en het blijft voorlopig onzeker. Laten we hopen dat er snel licht komt aan het einde van deze tunnel.”

In beweging

Eind van dit jaar gaat Jenny met vervroegd pensioen. Zij vertelt waarom het werken bij Vecht en Omstreken nooit saai is. “Er zijn binnen onze organisatie veel uitdagingen en kansen. We doen veel nieuwe dingen en er valt veel te leren. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen de corporatiewereld gebeurt er altijd wel iets, ingegeven door wetgeving of ambitie. We zijn altijd in beweging.”

Jenny begeleidt de komende periode onze bewoners in appartementencomplex ’t Heycop tijdens groot onderhoud en verduurzaming. Voor deze bewoners is Jenny een belangrijk aanspreekpunt gedurende de werkzaamheden. Met haar vriendelijke lach en prachtige, unieke kledingstijl kunnen we niet om haar heen.