Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Herstel woningen na brand in Loenen

Leestijd: 1 min

Vorig jaar werden we opgeschrikt door een brand in één van onze woningen. De bewoner van deze woning kwam om het leven en de woning werd deels gesloopt om instortingsgevaar te voorkomen. De woning ernaast werd onbewoonbaar verklaard. Wij zijn, net als de omwonenden, flink geschrokken.

De woningen aan de Koningin Wilhelminaweg in Loenen zijn flink beschadigd. Nadat de woningen werden vrijgegeven, hebben we verschillende mogelijkheden voor herstel tegen elkaar afgewogen. We kiezen voor herstellen van de bestaande situatie. Dat betekent dat we nummer 9 opnieuw bouwen, nummer 7 volledig renoveren en nummer 5 daarin meenemen. We vragen nu onze onderhoudspartners om een voorstel te doen. Begin juni selecteren we het beste voorstel. We hopen dat dit jaar nog gestart kan worden met de werkzaamheden.

Dank u wel voor uw geduld

Alle stappen in het herstelproces kosten tijd. We begrijpen dat het voor omwonenden lang duurt. Liefst zouden we de woningen zelf ook weer zo snel mogelijk bewoonbaar willen maken. Als alles volgens planning verloopt, kunnen we in juni aangeven wanneer de woningen klaar zijn. We informeren omwonenden hierover per brief.