Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Hella van Doorn, onze medewerker Vastgoed

Leestijd: 2 min

Hella werkt nu twaalf jaar bij Vecht en Omstreken. Zij legt verbindingen tussen de verschillende teams binnen de organisatie en heeft oog voor het belang van de huurder.

“Voldoening als iets goed geregeld is”

Ondersteuning

Hella biedt ondersteuning bij planmatig onderhoud en voor mutatieopzichters. Daarnaast pakt zij allerlei projecten op. “Het leukst vind ik het om iets nieuws op te zetten. Zoals de enquêtes of de nieuwe services (ontstopping en dakgotenreiniging).” Hella ziet altijd verbeterpunten in een project of werkwijze en helpt zo onze dienstverlenging verbeteren.

“Bedrijfsbreed kijken, leren en meepraten”

Oplossingsgericht denken

“Ik houd van plannen, anticiperen en structuur aanbrengen. In mijn werk doe ik dat enerzijds voor collega’s als lid van de ondernemingsraad. Anderzijds doe ik dat voor huurders en woningzoekenden bij het opzetten van nieuwe projecten en het afhandelen van vragen aan balie of telefoon. Het geeft mij voldoening als iets goed geregeld is.” Hella denkt altijd vanuit oplossingen in plaats van in problemen. Dankzij haar brede ervaring en expertise kijkt zij verder dan de kaders van haar eigen team of organisatie.

“Ik zou best willen blijven”

Pensioen

In 2020 gaat Hella met pensioen. “Ik vind het jammer om te stoppen met werken. Ik vind het elke dag nog leuk om samen met mijn collega’s te werken aan goed wonen voor onze huurders.”

Hella is een zorgzame collega die met een positief-kritische blik kijkt naar projecten en werkprocessen. Zij is altijd open, eerlijk en klantgericht.