Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Arnold, onze medewerker Vastgoed

Leestijd: 2 min

Arnold werkt al bijna 29 jaar als deskundige op het gebied van vastgoed voor Vecht en Omstreken. Wil iemand iets weten over de staat van onderhoud van een woning of gebouw? Vraag het aan Arnold. Wil iemand iets weten over de energieprestatie van een woning? Vraag het Arnold. De laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid? Vraag het Arnold. Hij heeft ongelooflijk veel kennis van vastgoed, hij is wat dat betreft onze wandelende encyclopedie.

“De diversiteit van het werken bij een kleinere woningcorporatie spreekt mij aan”

Lang dienstverband

Arnold vindt het leuk om met meerdere dingen bezig te zijn. Hij wil zich breed kunnen inzetten. “De diversiteit van mijn werkzaamheden maakt het leuk. Ik heb contact met huurders, aannemers, gemeente, architecten, etc. Daarnaast geniet ik elke dag weer van de fijne fietstocht langs de Vecht als ik naar mijn werk ga.”

Waardering van collega’s

Bij Vecht en Omstreken zijn er meer collega’s met lange dienstverbanden. Arnold vindt dat niet gek. “Binnen de organisatie heerst een ongedwongen sfeer. Collega’s waarderen elkaar. En je kunt jezelf steeds blijven ontwikkelen. Het aanbod aan scholing is groot en divers. Ik heb in de afgelopen 29 jaar veel opleidingen en cursussen gevolgd.”

Duurzaamheid

In de loop der jaren is er toch een soort specialisme ontstaan in de werkzaamheden van Arnold. Hij weet alles van duurzaamheid van het vastgoed. “Ik bereid projecten voor samen met partners, ben verantwoordelijk voor de labeling van het woningbezit en nauw betrokken bij het plaatsen van zonnepanelen. Zelf vind ik duurzaamheid ook belangrijk. Daarom doe ik graag onderzoek naar de laatste stand van zaken en blijf ik op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving.”

Bij Vecht en Omstreken waarderen we onze medewerkers. Zeker wanneer zij zich zo vol overtuiging inzetten voor de collega’s en de organisatie als Arnold.