Vacatures Contact
over ons Nieuws Laatste nieuws

Anita Prins, onze medewerker Financiën

Leestijd: 2 min

Maak kennis met onze medewerker Financiën. Anita werkt nu zo’n dertien jaar met veel plezier bij ons. Zij ziet dat de organisatie zichzelf blijft verbeteren, terwijl er ook aandacht is voor de individuele medewerkers.

“Het is leuk om hier te werken!”

Enthousiaste huurder

“Ik kwam als huurder wel eens op kantoor om wat te regelen en dacht dan dat het leuk zou zijn om hier te werken. En dat bleek echt zo te zijn. Mijn collega’s zijn betrokken en collegiaal. We helpen elkaar graag. Iedereen heeft het druk met zijn werk, maar toch is er wel tijd voor een praatje tussendoor.”

Veel facturen

“Ik verzorg de afrekening servicekosten. Dat is elk jaar weer een flinke klus. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van de huurinkomsten. En ik zorg dat alle facturen op tijd betaald worden. De facturenstroom is groot. Daaruit blijkt dat we met veel verschillende partijen samenwerken. Gelukkig zijn alle facturen tegenwoordig digitaal!”

Thuiswerken

“Nu we vanuit huis werken, mis ik het contact met mijn collega’s wel. Maar de werkzaamheden kunnen gelukkig gewoon doorgaan. Het thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer digitaal ben gaan werken. Ik druk nu toch minder snel op de printknop. Dat is een verbetering. Bij Vecht en Omstreken zoeken we steeds naar verbeteringen in onze werkprocessen, hoe druk we ook zijn.”

Anita brengt altijd een stralende lach en een goed humeur mee. Voor vragen over facturen of betalingen kan iedereen bij haar terecht. Hard werken en collegiale betrokkenheid gaan bij Vecht en Omstreken hand in hand.