Vacatures Contact

Medewerker vastgoed

Het team Vastgoed bestaat uit acht enthousiaste en betrokken medewerkers. Zij werken hard aan onderhouds- en verduurzamingsprojecten. Onze huidige medewerker Vastgoed gaat over een aantal maanden genieten van een welverdiend pensioen, hierdoor hebben we een vacature voor een MEDEWERKER VASTGOED.

Wat ga je doen als medewerker Vastgoed?

In deze functie (32-36 uur per week) ben je het fundament van ons team Vastgoed. Jij beheert alle vastgoeddata, VABI, cartotheek, WWS-punten, etc. De plattegronden van onze complexen en woningen zijn piekfijn in orde, dit waarborg jij in samenwerking met een extern bureau. Je staat onze huurders te woord (via e-mail en telefoon) als zij vragen hebben over onderhoud. Je verricht steekproefsgewijs voortgangscontroles op complexe reparaties en je informeert huurders hierover.

Je controleert de inkomende facturen. Ook verzorg je opdrachten voor onze aannemers en monitort openstaande werkbonnen. Voor onze drie kwaliteitsbeheerders beheer je de agenda’s en plan je afspraken in. Je coördineert besparingsadviezen. Mocht het nodig zijn, dan kun je incidenteel de kwaliteitsbeheerders ondersteunen op het mutatieonderhoud of helpen met de organisatie van een bewonersavond. Kortom: een veelzijdige functie met meer dan voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je bent klant- en resultaatgericht, omgevingsbewust en je communiceert makkelijk. Je signaleert knelpunten en je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je schakelt snel en houdt van variatie in je werk. Daarnaast beschik je over MBO werk- en denkniveau, technische kennis en mensenkennis. Een gezonde dosis humor wordt zeker op prijs gesteld. Ook ben je in het bezit van rijbewijs B/E.

Dit mag je van ons verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans in werk en privé.
  • Zeer ruim opleidings- en inspiratiebudget voor (persoonlijke) ontwikkeling.
  • Een club waar we het echt samen doen, doelgericht werken en maatschappelijk meerwaarde creëren.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je bijdragen aan onze ambities en daardoor zelf ook ontwikkelen? En ben je ervan overtuigd dat je succesvol kan zijn in de sociale woningbouw? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met je. Stuur je cv met een korte motivatie naar werkenbijvechtenomstrekennl!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nando Koster, manager Vastgoed op 06 12 07 01 89. Twijfel je of je voldoet aan de eisen, maar ben je wel enthousiast geworden? Aarzel dan ook zeker niet om contact op te nemen. Een kop koffie komen drinken kan altijd, we denken graag met je mee.