Betaalwijze

U betaalt elke maand de huur. U betaalt vooruit, dus vóór de eerste van de maand.

De prijs die u maandelijks betaalt voor uw woning, is een bruto huurprijs. Deze bestaat uit de kale (netto) huurprijs en eventueel de bijkomende kosten (servicekosten).

Wij adviseren om via een automatische incasso uw huur te betalen. U betaalt dan altijd het juiste bedrag. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor voldoende saldo. Door op tijd te betalen voorkomt u dat u wettelijke rente verschuldigd bent.

 • 1

  Automatische incasso

  Dit is erg makkelijk. U regelt dit eenmalig en wij zorgen voortaan voor een juiste en tijdige afschrijving. Wijzigingen in de huurprijs worden direct doorgevoerd. U hoeft hiervoor niets te doen. 

 • 2

  Overschrijving per bank

  Via internetbankieren kunt u een maandelijkse opdracht (periodieke betaling) instellen of iedere maand handmatig overmaken. Het rekeningnummer van Vecht en Omstreken is NL94RABO0310.6970.26

  Verzorgt u zelf de maandelijkse huurbetaling per overschrijving? Houd dan rekening met wijzigingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse huurverhoging. Zo voorkomt u dat het verkeerde bedrag wordt overgemaakt.