Random

Nieuwsbrief

Inschrijven

HomeOntstoppingsservice

Ontstoppingsservice

Deze service dekt het risico van verstopte putten, riolen, gootstenen, closets, afvoer en afwateringsleidingen. Wanneer u via ons een ontstoppingsservice heeft afgesloten, kunt u bellen met Teeuwissen Rioolreiniging in Huizen. Zij zijn specialist in de regio voor het ontstoppen van rioleringen en zij verhelpen de verstopping zonder daar kosten voor te berekenen.

Maakt u geen gebruik van de ontstoppingsservice, dan kunt u een loodgieter van uw eigen keuze bellen. De kosten zijn dan voor u.

Neemt u deel aan de ontstoppingsservice? Dan belt u Teeuwissen Rioolreiniging 035 52 52 319

Om problemen te voorkomen adviseren wij afvoerputten, gootstenen en dergelijke regelmatig schoon te houden en vetaanslag te verwijderen. Verstoppingen door onjuist gebruik komen wél voor uw eigen rekening. Denk aan verstopping door luiers, afval uit de kattenbak, voedselresten, etc.

Kosten

De ontstoppingsservice kost € 0,75 incl. btw per maand. U betaalt dit tegelijk met uw huur. Als u niet kiest voor een abonnement, verandert er voor u niets. U verzorgt en betaalt dan zelf de kosten voor het verhelpen van de verstopping.

Heeft u een automatische incasso via de bank? Geef dan het juiste bedrag aan uw bank door: uw huidige huur + € 0,75.

Heeft u ons opdracht gegeven uw huur iedere maand automatisch af te schrijven? Dan hoeft u niets te doen. Wij zorgen ervoor dat het juiste bedrag afgeschreven wordt.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden voor de ontstoppingsservice. Deze gaat dan in per de eerste van de eerstvolgende maand. U dient hiertoe dit formulier af te drukken en bij ons in te leveren.

 

NB Voor onze nieuwe huurders regelen wij automatisch de ontstoppingsservice!